PERSONLIG UDVIKLING

Kommunale bestillingsnumre Uddannelseslinje 1: 2210 Uddannelseslinje 2: 2211

På værkstedet arbejder du med

  • Uddannelsesafklaring
  • Jobafklaring
  • Forberedelse til uddannelse
  • At skabe struktur i hverdagen
  • Gruppecoaching
  • Fysisk træning

Du har mulighed for samtaler med vores vejleder.


Under uddannelsesafklaring kan du afdække dine kompetencer og ønsker, du kan finde dit niveau i dansk eller matematik, finde uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder og besøge uddannelsessteder. Du kan også lave en aftale om afprøvning i en virksomhed.

Jobafklaring er hvor du selv er aktiv med at lave CV/dataliste, med at finde ledige job, at skrive ansøgninger på opslåede stillinger og skrive uopfordrede ansøgninger.

Forberedelse til uddannelse. Her kan du arbejde fagligt med emner fra uddannelsen, du kan forbedre eller opfriske dansk og matematik og du
kan vænne dig til undervisning og lektier, du kan tale med en studievejleder og du kan skabe dig et overblik over uddannelsens indhold og forløb, materialer og
redskaber.

For at nå frem til en struktureret hverdag kræver det ofte, at nogle andre ting i livet bliver mere klart. Det kan være basale ting som en sund kost og en god nattesøvn eller det kan være overblik over økonomi eller fremtidsplaner. De praktiske øvelser tager udgangspunkt i deltagernes egne problemstillinger.

Der er mulighed for coachingsamtaler i grupper, hvor kollektive læreprocesser skaber genveje til løsning af gruppens udfordringer og problemstillinger.

I tilknytning til værkstedet kan du træne i vores motionscenter efter vejledning af FO-Aarhus' fysioterapeut en eller flere gange om ugen. Øvelserne vil blive tilrettelagt efter dine eventuelt særlige behov.